Πολιτική

Αποθέωση του Νίκου Δένδια στα social media

16.04.2021 | 20:04

Κόκκινο χτύπησε το ελληνικα social media στον απόηχο του απίστευτου διπλωματικού μπρα ντε φερ μεταξύ Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πιο χαρακτηριστικότ το «τιτίβισμα» της Προεδρικής Φρουράς για τον… εύζωνα Νίκο Δένδια.

 

Το Twitter έβγαλε αναμφισβήτητο νικητή τον υπουργό Εξωτερικών με το hashtag #Δενδιας να εκτοξεύεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων και τους χρήστες του μέσου να αποθεώνουν την ελληνική διπλωματική παρουσία ως θριαμβευτή μέσα στην έδρα του Ερντογάν.

Κάποιοι μίλησαν για ιστορική στιγμή….

Άλλοι αποθέωσαν γηπεδικά τον κ. Δένδια ως καπετάνιο του πειρατικού που έφερε τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του αντιπάλου

«Ήταν μια σχεδιασμένη απόλυτα κίνηση της ελληνική πλευρά. Νομίζω ότι η Ελλάδα, η Αθήνα πήγε στην Άγκυρα αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στην υποκρισία που επικρατεί στις διμερείς επαφές εδώ και πάρα πολλά χρόνια» σημείωσε ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστας Υφαντής.

Προφανώς το ούτως ή άλλως λογοκριμένο από τον σουλτάνο τουρκικό twitter δεν είχε την ίδια γνώμη με τους χρήστες να αμφισβητούν την ελληνική πρόθεση για διάλογο και να υπερασπίζονται την… αδυναμία του Τσαβούσογλου.

 

Εκτός από τους διεθνολόγους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η στάση του Νίκου Δένδια απέναντι από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ουσιαστικά υποστηρίχθηκε και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/04/2021

Πολιτική