Καιρός

Πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

14.04.2021 | 06:15

Την Τετάρτη πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά και βόρεια , οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο, περίπου μέχρι την Ικαρία και τη Σάμο.

Οι όποιες βροχές στις περιοχές που προανέφερα θα είναι διάσπαρτες, μικρής έντασης και μάλιστα τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα.

Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι πρόσκαιρα θα πυκνώσουν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και στο κεντρικό Αιγαίο, χωρίς όμως βροχοπτώσεις και περισσότερο ήλιο νοτιότερα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά με 18 βαθμούς το μεσημέρι, 20 στα βόρεια και μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά και σε περιοχές της Κρήτης.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Στο Αιγαίο σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4- 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, οι οποίες κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία από 11-22 και οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέχρι 6 μποφόρ στο Σαρωνικό.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει το μεσημέρι , ενώ μεγάλα θα είναι τα διαστήματα με ήλιο το πρωί και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 8-18 και οι άνεμοι θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 14/04/2021

Καιρός