Ελλάδα

Στέλιος Φωτιάδης: Η Γλυκερία αντιμετωπίζει όλα τα τραγούδια με σεβασμό

11.04.2021 | 00:48

Ο Στέλιος Φωτιάδης και η Γλυκερία εκτός από καλλιτεχνικό δίδυμο είναι και παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Από το 1976 όπου γνωρίστηκαν στο μαγαζί που τραγουδούσε εκείνη και εκείνος ήταν μαέστρος δεν χώρισαν ποτέ. 

«Αγαπάω πολλά πράγματα στην Γλυκερία. Δεν θα πω πόσο μεγάλη τραγουδίστρια είναι, για αυτό θα το πουν όλοι οι φίλοι μας, παλιοί και καινούργιοι. Θα πω τρία πράγματα που ο κόσμος τα εισπράττει αλλά μπορεί να μην τα καταλαβαίνει τόσο καλά όσο εμείς που είμαστε μουσικοί. Η Γλυκερία έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιμετωπίζει τα τραγούδια, τα δικά της και των άλλων καλλιτεχνών με σεβασμό. Τα λέει όπως πρέπει να τα λέει, δεν τα αλλοιώνει. Για αυτό η Γλυκερία τα λέει με τον δικό της, αλλά με πολύ καλό τρόπο. Αυτό ο κόσμος το εισπράττει και το ευχαριστιέται. Αυτό είναι ένα μεγάλο προσόν της» ανέφερε ο Στέλιος Φωτιάδης.

Ο σύζυγος της Γλυκερίας τόνισε ακόμα: «Χαίρομαι πολύ που τραγούδησε μερικά από τα τραγούδια μου και έγιναν μεγάλες επιτυχίες και τα αγάπησε πολύ ο κόσμος. «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Σε μια σχεδία», «Ότι και να γίνει θυμήσου». Χαίρομαι και νιώθω ευλογημένος που έγιναν επιτυχίες και τα τραγουδάει ο κόσμος. Επαγγελματικά έχουμε διαφωνήσει κάποιες φορές αλλά η Γλυκερία είναι καλό στρατιώτης. Ακούει τους πεπειραμένους. Αν υποθέσουμε ότι έχω πείρα 50 ετών στο τραγούδι, νομίζω ότι αυτό το σέβεται»

 

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 11/04/2021

Ελλάδα