Ελλάδα

Προβληματισμός για συνωστισμούς και κορωνοπάρτι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

11.04.2021 | 13:15

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει σε κυβέρνηση και ειδικούς οι χθεσινές εικόνες συνωστισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η ψυχολογική πίεση σε συνδυασμό με τον καλό καιρό έβγαλαν χθες τους πολίτες στους δρόμους με αποτέλεσμα από το πρωί να δημιουργηθούν εικόνες συνωστισμού.

Στην Ερμού δεν έπεφτε καρφίτσα. Παρά το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους τα μέτρα τηρήθηκαν ο συνωστισμός δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

Αντίστοιχη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Η νέα παραλία γέμισε από κόσμο ενώ λίγες ώρες αργότερα στην οδό Μητροπόλεως η αστυνομία έκανε συστάσεις στους πολίτες που είχαν μαζευτεί έξω από καφέ-μπαρ.

Κορωνοπάρτι στην Πλατεία Βαρνάβα

Τα πράγματα ωστόσο ξέφυγαν χθες το βράδυ και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά. Δεκάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι την ώρα μάλιστα που τα νοσοκομεία καταρρέουν.

Δεν τήρησαν τα μέτρα, παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας κι έστησαν υπαίθριο κορωνοπάρτι με Dj και αλκοόλ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, δεκάδες άτομα συγκεντρώνονται σχεδόν κάθε βράδυ στην πλατεία, παραβιάζοντας κάθε μέτρο προστασίας.

Αντίστοιχη εικόνα και στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι με την αστυνομία να είναι απούσα.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην Πάτρα

Την ώρα που η Αχαΐα βρίσκεται για ένατη εβδομάδα σε βαθύ κόκκινο με τα νοσοκομεία της περιοχής να δέχονται ασφυκτική πίεση στην Πάτρα δεν έπεφτε καρφίτσα.

Στα Ψηλά Αλώνια δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα και απίστευτος συνωστισμός.

Κι όλα αυτά μια ημέρα μετά το κορωνοπάρτι με τα 400 άτομα στην πλατεία.

Στις παραλίες οι Αθηναίοι με «σύμμαχο» τον καλό καιρό

Στις παραλίες έχουν ξεχυθεί οι Αθηναίοι, αφού και ο καιρός σήμερα το επιτρέπει. Το κέντρο των Αθηνών είναι έρημο, ενώ όσοι δρόμοι οδηφούν στη θάλασσα είναι μπλοκαρισμένοι.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/04/2021

Ελλάδα