Πολιτική

Πολιτική αντιπαράθεση για τη διαχείριση της πανδημίας

10.04.2021 | 09:58 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μελάς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη για τη διαχείριση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μελά. Το χρονικό διάστημα που ο κόσμος βρίσκεται σε Lockdown είναι μεγάλο με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να μην είναι καλή. Ωστόσο η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει και έχει καλύψει το σύνολο των αναγκών της οικονομίας. Υποστήριξε ότι οι εμβολιασμοί προχωράνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό και πως η Ελλάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Από την πλευρά της η κυρία Τζάκρη υπογράμμισε πως η διαχείριση της πανδημίας είναι τραγελαφική και πως ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τι του γίνεται.

«Η διαχείριση της πανδημίας συνιστά την απόλυτη κοροϊδία όλων των κοινωνικών τάξεων», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «όλη η κατάσταση προοιωνίζει ένα θλιβερό καλοκαίρι».

Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές, η κυρία Τζάκρη απάντησε πως «θα ήμασταν τυχοδιωκτική δύναμη αν λέγαμε να πάμε σε εκλογές».

Με τη σειρά του ο κ. Μελάς υποστήριξε πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία με σοβαρότητα και πως η κοινωνία δείχνει εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 10/04/2021