Αθλητικά

Ρονάλντο: Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό το περιβραχιόνιο που πέταξε κόντρα στη Σερβία

02.04.2021 | 21:20

Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησαν οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στον αγώνα της Σερβίας με την Πορτογαλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Έβγαλαν σε δημοπρασία το περιβραχιόνιο που πέταξε ο Κριστιάνο εκνευρισμένος, για να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα άρρωστο παιδάκι.

Έξι ημέρες έχουν περάσει από το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν το 3’ των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Σερβία, όταν ο Πορτογάλος, με το σκορ στο 2-2, είδε να μην του κατακυρώνεται καθαρό γκολ. Πάνω στον εκνευρισμό του, τράβηξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το πέταξε στο έδαφος.

Εκεί, για να το περισυλλέξει, ήταν ο Τζόρτζε Βουκίσεβιτς. Ο Σέρβος, πυροσβέστης στο επάγγελμα, το έβγαλε αμέσως σε δημοπρασία, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Γκαβρίλο, ενός αγοριού μόλις έξι μηνών, που πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης.

Πολλοί Σέρβοι έχουν κινητοποιηθεί, με την οικογένεια να έχει λάβει μέχρι στιγμής δωρεές ύψους 500.000€. Στόχος είναι τα 2,5 εκατομμύρια, ώστε ο μικρός Γκαβρίλο να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί για το περιβραχιόνιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ ανέρχεται στις 50.000€.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 02/04/2021

Αθλητικά