Πολιτική

Κορωνοϊός: «Τρέχει» ο εμβολιασμός στη χώρα – Το μήνυμα Μητσοτάκη

01.04.2021 | 20:41

Με την φράση «θα φτάσουμε τους 1,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς μέχρι το τέλος αυτού του μήνα κι αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο», αποχαιρέτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατρούς, νοσηλευτές και πολίτες στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Το Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής που επισκέφτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός είναι ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα όπου προχωρούν με ταχύτητα καθημερινά οι εμβολιασμοί.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει και οι εμβολιασμοί της ομάδας ασθενών με νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου. Τα προγραμματισμένα ραντεβού αυτών των συμπολιτών μας μέχρι χθες ήταν 114.874 ενώ συνολικά και για τη δεύτερη δόση φτάνουν τα 229.748.

Ο πρωθυπουργός είδε τη διαδικασία συντήρησης των εμβολίων, ενώ τόνισε πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει 1.700.000 εμβολιασμοί και μόνο τον Απρίλιο θα γίνουν 1,5 εκατ. ενώ μέχρι τις αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνω των 60 ετών και οι ευπαθείς ομάδες.

Τα εμβόλια είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και ο μόνος τρόπος να αφήσουμε πίσω οριστικά τον κορωνοϊό τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους υγειονομικούς που συμβάλλουν ώστε όσοι εμβολιάζονται να φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Ξαναχτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και κράτους διαβεβαίωσε και φεύγοντας ξεκαθάρισε ότι η πορεία των εμβολιασμών δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/04/2021

Πολιτική