Ελλάδα

Επεισοδιακή καταδίωξη κακοποιών από τα Πατήσια στο Μενίδι

31.03.2021 | 08:49 Eνσωμάτωση

Επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στα Πατήσια, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες και να φτάνουν μέχρι το σημείο να δέχονται πυροβολισμούς σε καταυλισμό στο Μενίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, ενώ λίγο νωρίτερα τους είχαν ενημερώσει από το κέντρο επιχειρήσεων ότι τα άτομα αυτά είχαν κάνει κλοπή, και συγκριμένα είχαν αφαιρέσει καταλύτες από αυτοκίνητα.

Μια ομάδα ΟΠΚΕ καταδίωξε το όχημα, ωστόσο ο οδηγός του δεν σταματούσε παρά τις εντολές της αστυνομίας, και ανέπτυσσε συνεχώς ταχύτητα. Τελικά το όχημα με τους τρεις δράστες κατάφερε να διαφύγει και να φτάσει στη Δυτική Αττική, και συγκεκριμένα μέχρι τον καταυλισμό των Ρομά στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί, που δέχονταν πυροβολισμούς εναντίον τους από τον καταυλισμό, κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό του οχήματος, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς προκειμένου να απεγκλωβιστούν, ενώ στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν πέντε καταλύτες.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 31/03/2021