Κόσμος

Ένα παιδί «έπαιζε» με τον λογαριασμό διοίκησης των πυρηνικών του Πενταγώνου

31.03.2021 | 07:47 Eνσωμάτωση

«; l ;; gmlxzssaw,» Αυτή την ανάρτηση είδαν χρήστες του διαδικτύου την Κυριακή στον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης που είναι υπεύθυνη για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρου του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ (Stratcom). Λίγο μετά το tweet διαγράφηκε.

Προς δυσαρέσκεια των οπαδών της κρυπτογραφίας, η μυστηριώδης ανάρτηση ήταν απλώς μια ασυναρτησία, γραμμένη από ένα παιδί που άρπαξε τον λογαριασμό twitter του στρατού για λίγα λεπτά, ανέφερε η Stratcom σε δημοσιογράφο του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης Dot Daily Dot.

Ελβετία: Σκιέρ σώζει τον αδερφό του από χιονοστιβάδα

Στην Ελβετία, σκιέρ έσωσε τον αδελφό του σκάβοντας με τα χέρια του το χιόνι όταν χιονοστιβάδα τον σκέπασε ολόκληρο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Γαλλία: Ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν βρέφος και γονείς από τις φλόγες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την πόλη Ναντ της Γαλλίας, όπου οι γονείς και ένα μωρό μόλις 6 μηνών εγκλωβίστηκαν σε φλεγόμενο διαμέρισμα.

Νεαροί έφτιαξαν μια ανθρώπινη σκάλα για να σώσουν την οικογένεια και το βίντεο συγκινεί.

Τελικά το βρέφος το έριξαν από το παράθυρο τρίτου ορόφου, για να προσγειωθεί σε ένα στρώμα που είχε τοποθετηθεί από κάτω.

Οι νεαροί φαίνονται στο βίντεο να σκαρφαλώνουν μέχρι το διαμέρισμα για να βγάλουν από αυτό τους γονείς και το παιδί, την ώρα που φλόγες και μαύρος καπνός βγαίνει από τα παράθυρα.

 

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 31/03/2021