Αθλητικά

ΕΠΟ: Ολομόναχος ο Ζαγοράκης, εκτός εκτελεστικής οι «ήρωες» του 2004

28.03.2021 | 21:49 Eνσωμάτωση

Νέες «βόμβες» από τον Αλέξη Κούγια για το παρασκήνιο που δεν επιτρέπει την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε μετά την εκλογή Ζαγοράκη.

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι άκρως ελληνικό και… ποδοσφαιρικό.

Το κατεστημένο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της δήθεν… εξυγίανσης, φαλκιδεύει εξ’ αρχής την προσπάθεια του νέου κοινής κατά τα άλλα αποδοχής προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη να τα αλλάξει όλα. Πώς;

Κρατώντας εκτός εκτελεστικής επιτροπής ανθρώπους που ζουν για την μπάλα, τους ήρωες του 2004, πλαισιώνοντας τον Ζαγοράκη με ό,τι πιο φθαρμένο και ξεπερασμένο, σε μια πρωτοφανή πολιτική αποτυχία του υφυπουργείου Αθλητισμού, την στιγμή που το σύνθημα της νέας σελίδας είχε δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Οι εντυπώσεις είναι αλγεινές, οι αντιδράσεις έντονες για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΟ, με βάση τα οποία ο νέος πρόεδρος δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα απολύτως, πλαισιωμένος από μια εκτελεστική που δεν είναι της δικής του επιλογής.

Θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε ξανά σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του για το Διαγόρας – Λεβαδειακός, όπου εξήγησε πως εάν κληθεί από τον εισαγγελέα θα δώσει εξηγήσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα, σήμερα έριξε νέες «βόμβες».

«Μετά από αυτή την κωμικο-τραγωδία των εκλογών της ΕΠΟ εχθές, ανεδείχθη με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο το πρόβλημα της αδυναμίας του ελληνικού κράτους να εξουδετερώσει αυτή την εγκληματική οργάνωση, που αυτή τη στιγμή διαφεντεύει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο… Από χθες έχουμε μια εκτελεστική επιτροπή της οποίας αρκετά μέλη ερευνώνται από την επιτροπή δεοντολογίας για την διάπραξη κακουργηματικών πράξεων».

Ο κ. Κούγιας εμφανίζεται αποφασισμένος να μην σταματήσει στιγμή να αναδεικνύει τα πραγματικά γεγονότα.

Είναι προφανές ότι η ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο έχασαν μια χρυσή ευκαιρία διαφορετικής λειτουργίας.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 28/03/2021