Ελλάδα

Τα στοιχεία που «έκαψαν» τον τοξοβόλο για την αρρωστημένη εκτέλεση σκύλου

23.03.2021 | 17:36 Eνσωμάτωση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 38χρονος ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την φονική επίθεση σε σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, μέσα στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε στην Πετρούπολη.

Ηταν αρχές του περασμένου φλεβάρη όταν 38χρονος έφτανε με τη βαλίτσα στα χέρια έξω από σπίτι στην Πετρούπολη αποφασισμένος να σκοτώσει το ένα από τα δύο πίτμπουλ της οικογένειας, το σκυλί που κάποτε – όπως έλεγε – είχε επιτεθεί στο δικό του. Από τότε, έβαλε σκοπό της ζωής του να υλοποιήσει ένα σχέδιο αρρωστημένο αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο δράστης ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας το αριστερό του χέρι στα τόξα κατέβηκε πεζός στην οδό Βέργα. Όταν έφτασε έξω από την αυλή του σπιτιού, σήκωσε το τόξο του και σημάδεψε τον δυόμιση ετών Μπρούνο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Δίπλα στο πίτμπουλ που χτυπήθηκε ήταν η μητέρα του. Το άλλο σκυλί άρχισε να τρέχει και να γαβγίζει αλλά ο Μπρούνο είχε χτυπηθεί τόσο που ήταν αδύνατο να αντέξει.

Στο σπίτι του 38χρονου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της επίθεσης αλλά και το ποδήλατο που είχε χρησιμοποιήσει για να εποπτεύσει την περιοχή τις προηγούμενες μέρες.

Τον 38χρονο δράστη «έκαψαν» και δικές του αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Σε αυτές προειδοποιούσε ότι θα εκδικηθεί για την επίθεση που είχε δεχτεί ο σκύλος του. Τότε κανένας δεν περίμενε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Από τη στιγμή που έφτανε στο σημείο μέχρι τη στιγμή που άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί πέρασαν 70 δευτερόλεπτα. Άφησε πίσω το άτυχο πίτμπουλ να ψυχορραγεί σε μια λίμνη αίματος με το βέλος καρφωμένο στο λαιμό του.

Ο ιδιοκτήτης γνώριζε για το μίσος του δράστη αλλά δεν περίμενε ποτέ αυτές τις σκηνές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές τον περασμένο Δεκέμβριο να εκτελέσει το σκύλο χωρίς αποτέλεσμα. Ένα και πλέον μήνα μετά το ανυπεράσπιστο πίτμπουλ ήταν αδύνατο να γλιτώσει.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/03/2021