Ελλάδα

Επιθεση σε σύζυγο αστυνομικού στους Αμπελόκηπους

23.03.2021 | 17:48 Eνσωμάτωση

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε σύζυγος αστυνομικού το μεσημέρι της Τρίτης.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος ενός αστυνομικού, που μένει στην περιοχ,ή κινήθηκε στη συγκεκριμένη οδό για να φτάσει σε ένα ψιλικατζίδικο να αγοράσει κάτι που ήθελε.

Εκείνη τη στιγμή από το δρόμο κινούνταν ένα μηχανάκι πάνω στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία φορούσαν μαύρα ρούχα. Φαίνεται ότι σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς Αθηνών την πλησίασαν με χαμηλή ταχύτητα, αποβιβάστηκε από τη μοτοσικλέτα το ένα από τα δύο άτομα, την πλησίασε, της είπε ”είσαι η γυναίκα του αστυνομικού”  η γυναίκα προσπάθησε να φύγει από το σημείο και άρχισε να την γρονθοκοπεί, τη χτύπησε τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσωπο.

Φαίνεται ότι κρατούσε κάποιο αντικείμενο το οποίο προκάλεσε κάποιες κάποια σημάδια και γρατζουνιές στο πρόσωπο της γυναίκας η οποία έτρεξε και προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε κάποια πολυκατοικία.

Η γυναίκα αυτή είναι η σύζυγος ενός αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στην υπηρεσία αλλοδαπών και συγκεκριμένα στο τμήμα όπου είχε να κάνει σχέση με τις με τις απελάσεις.

Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι πριν λίγο καιρό στην πολυκατοικία όπου μένει η οικογένεια του αστυνομικού είχαν πετάξει ένα χρόνο σε κάποια τρίκακια τα οποία ήταν απειλητικά τόσο προς τον ίδιο όσο και προς την οικογένειά του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια. Η γυναίκα έχει καταθέσει, αναμένεται να δώσει κατάθεση και ο αστυνομικός, γιατί όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά να προσπαθήσουν να δουν ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη βίαιη επίθεση και ποια ήταν τα κίνητρα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/03/2021