Κόσμος

Διεθνή με τη «ματιά» του MEGA

22.03.2021 | 07:20 Eνσωμάτωση

Τις σημαντικότερες διεθνείς ειδήσεις παρουσίασε στην Κοινωνία Ώρα MEGA η Ελευθερία Νταβατζή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά και γίνεται viral στο διαδίκτυο με την καινούργια φωτογράφισή της.
Επιστρέφει με δική του πλατφόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντόναλτ

Τραμπ
Τους όρους του παιχνιδιού αναμένεται να αλλάξει ο Ντόναλτ Τράμπ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του προεκλογικού του αγώνα καθώς σε 2 με 3 μήνες αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά από μια δική του πλατφόρμα. Αυτή η «λύση» έρχεται μετά τον αποκλεισμό του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το περιστατικό της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Σοβαρά επεισόδια στο Μπρίστολ
Ταραχές ξέσπασαν απόψε στο Μπρίστολ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης εναντίον του νομοσχεδίου που θα δίνει στην αστυνομία ευρύτερες εξουσίες για να περιορίζει τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Γαλλία: 6.500 νέοι γιόρτασαν το καρναβάλι αψηφώντας τα μέτρα
Περίπου 6.500 κάτοικοι της Μασσαλίας, κυρίως νεαρής ηλικίας, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το καρναβάλι παρά τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού. Η αστυνομία εξέφρασε τη λύπη της για αυτό το υπαίθριο πάρτι, που δεν είχε την άδεια των αρχών, πολύ περισσότερο επειδή οι νεαροί καρναβαλιστές στην πλειονότητά τους δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις.

Ισπανία: Σιωπηλή υπαίθρια ντίσκο στη Βαρκελώνη
Έναν ιδιαίτερο τρόπο να διασκεδάσουν έχουν βρει πολίτες στη Βαρκελώνη οι οποίοι συγκεντρώνονται συχνά φορούν τα ακουστικά τους ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική και χορεύουν. Ο καθένας μόνος του και τηρώντας τις αποστάσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 22/03/2021