Ελλάδα

Ανανέωση στρατηγικής συνεργασίας «Αποστολής» – Μασούτη

21.03.2021 | 21:09 Eνσωμάτωση

Πέντε χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας συμπληρώνει το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ».

Η ανανέωση της προγραμματικής συμφωνίας υπεγράφη την Τετάρτη 17 Μαρτίου στην Αρχιεπισκοπή από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον Ιωάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ».

Προβλέπεται η μηνιαία διανομή, αρχικά χιλίων σαράντα δεμάτων με τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις, ενώ εξετάζεται συνεχώς η επέκταση του Προγράμματος.

Μέχρι σήμερα, 1.863.680 μερίδες φαγητού, έχουν διανεμηθεί σε ελληνικά νοικοκυριά μέσω δεμάτων. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την «Αποστολή», βάσει μοριοδότησης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ευχαρίστησε τον κ. Μασούτη για την προσφορά τονίζοντας πως «η συνεργασία αυτή είναι ένας μεγάλος σταθμός στην ιστορία της «Αποστολής».

Ο κ. Μασούτης σημείωσε πως κλείνοντας τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας έχουν ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες τα γεύματα, με σκοπό να φθάσουν τα δύο εκατομμύρια.

Τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την αγαστή συνεργασία με την εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/03/2021