Ελλάδα

Έναρξη στις 14 Μαΐου η τουριστική περίοδος – Βασική προϋπόθεση το πιστοποιητικό εμβολιασμού

20.03.2021 | 07:59

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο Διευθυντής Τουριστικού Γραφείου στο Χάγκεν της Γερμανίας, Γιάννης Σουλτανίδης και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, Ανδρέας Πατηνιώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Πατηνιώτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθόλου κρατήσεις στη Σαντορίνη, ωστόσο έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από επισκέπτες στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων.

Υποστήριξε ότι για να γίνει έναρξη στις 14 Μαΐου, προϋποτίθεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους επισκέπτες και η προτεραιοποίηση στον εμβολιασμό για τους υπαλλήλους σε ξενοδοχεία και εστίαση.

Από την πλευρά του ο κ. Σουλτανίδης υποστήριξε ότι το πρόβλημα που υπάρχει στην Γερμανία είναι η αβεβαιότητα όσον αφορά τους εμβολιασμούς. «Αυτό το χρόνο δεν μπορούμε να μιλάμε για εμβολιασμένους τουρίστες», είπε χαρακτηριστικά.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 20/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.