Υγεία

Ο εμβολιασμός των υγειονομικών και ο φόβος του κόσμου για τα νοσοκομεία

19.03.2021 | 09:21

Μόλις 19 εισαγωγές covid περιστατικών έγιναν στην βάρια που ολοκληρώνεται στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο», στην Βούλα, σύμφωνα με τον Αθανάσιος Μανώλης, συντονιστή – διευθυντή του καρδιολογικού τμήματος, ο οποίος μίλησε στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Παράλληλα, σύμφωνα με το γιατρό, στο νοσοκομείο υπάρχουν κενές κλίνες covid ενώ δεν υπάρχει συνοδός που να μπαίνει στο νοσοκομείο χωρίς rapid test αρνητικό.

Ακόμα, ο γιατρός τόνισε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί, ενώ όπως είπε τα μέτρα τηρούνταν πολύ πιστά, κάτι που συνέβαλε στο να υπάρξει ελάχιστη μετάδοση στους υγειονομικούς.

Το μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, είναι για τους μη covid ασθενείς που φοβούνται να επισκεφθούν το νοσοκομείο.

«Έχουν έμφραγμα, φοβούνται να έρθουν στο νοσοκομείο, και όταν έρχονται, έχουν καρδιακή ανεπάρκεια και είναι σε τελικό στάδιο. Έγκλημα αυτό το πράγμα. Ο κόσμος δεν κινδυνεύει να έρθει στο νοσοκομείο. Αλλά να έρχεται όπως είναι απαραίτητο. Όχι όπως παλαιότερα» υπογράμμισε.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 19/03/2021

Υγεία