Κόσμος

ΕΜΑ: Ασφαλές το εμβόλιο της AstraZeneca – Σε αυστηρό lockdown η Γαλλία

19.03.2021 | 07:41

Η μία μετά την άλλη επιστρέφουν στο εμβολιαστικό τους πρόγραμμα μετά τις επιβεβαιώσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές, δεν συνδέεται με τον συνολικό κίνδυνο εμφάνισης θρομοεμβολικών επεισοδίων ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και εντελώς η σύνδεσή του.

Γαλλία
Την ίδια στιγμή η Γαλλία προσπαθεί να σταματήσει την πολύ μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων και επιβάλει νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε 16 διαφορετικές περιοχές, μεταξύ αυτών και το Παρίσι.

Βαριές αιτιάσεις από Ντεπ για την πρώην σύζυγό του
Καιροσκόπο και χειριστική χαρακτηρίζει ο Τζόνι Ντέπ την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερτ μέσω των δικηγόρων προσπαθώντας να ασκήσει έφεση στην καταδικαστική απόφαση του Νοεμβρίου που τον χαρακτήρισε ένοχο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Οι δικηγόροι αναφέρουν ότι η 34χρονη Χερτ δεν δώρισε το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε από την δικαστική διαμάχη σε φιλανθρωπικό σκοπό όπως είχε υποστηρίξει. Σύμφωνα με το αίτημα των δικηγόρων του ο δημοφιλής ηθοποιός δεν είχε μια δίκαιη δίκη.

Το κυνήγησε… αρκούδα
Από θαύμα γλίτωσε ένας άνδρας στη Σιβηρία όταν άρχισε να τον κυνηγά μια αρκούδα που είχε δραπετεύσει από ιδιωτικό ζωολογικό κήπο επιχειρηματία της περιοχής.

Ο άνδρας σώθηκε όταν λεωφορείο τραυμάτισε ελαφρά το ζώο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 19/03/2021

Κόσμος