Καιρός

Άστατος ο καιρός το Σάββατο σε όλη τη χώρα

19.03.2021 | 14:34 Eνσωμάτωση

Ο καιρός θα είναι άστατος για τις περισσότερες περιοχές της χώρας και στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν οι βροχές -ασθενούς ως και μέτριας έντασης- αλλά και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές. 

Νωρίς το πρωί ο καιρός θα είναι άστατος από την Κρήτη μέχρι και τις βόρειες περιοχές της χώρας. Όσο περνάει η ώρα όμως, από τις μεσημβρινές ώρες και στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιώνεται στις Κυκλάδες, στη νότια Πελοπόννησο, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Θα βγει ήλιος σε αυτές τις περιοχές ή τουλάχιστον θα έχουμε διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και οι όποιες βροχοπτώσεις θα εντοπίζονται από το ύψος της κεντρικής Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας ενδεχομένως και της βόρειας Πελοποννήσου και βορειότερα μέχρι και τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Παράλληλα, περιμένουμε αρκετό νερό σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως για παράδειγμα στην Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία.

Στην Αττική, κατά διαστήματα και κυρίως μέχρι και τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα είναι άστατος και κυρίως νωρίς το πρωί περισσότερο με βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης άστατος κατά διαστήματα με βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, ενώ η θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - 19/03/2021