Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λιοσίων με τρεις τραυματίες

18.03.2021 | 17:50

Τρομακτική είναι η στιγμή που ένα κλεμμένο αυτοκίνητο καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο της Λιοσίων, παρασύροντας δύο μοτοσικλετιστές.

Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν εικόνες πανικού και χάους, ενώ σχεδόν αμέσως, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, έφτασαν κι εκείνοι στο σημείο και αναζήτησαν τον οδηγό του.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα που αγγίζει τα 200χλμ. την ώρα, το αυτοκίνητο περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Λιοσίων. Δευτερόλεπτα μετά πέφτει πάνω σε δέντρο το οποίο διαλύει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ύστερα ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο, ξαναπερνά στο ρεύμα προς την εθνική οδό, παρασύρει δύο οδηγούς με τις μηχανές τους που περνούσαν τη στιγμή εκείνη από το σημείο, και καταλήγει διαλυμένο, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, μια μητέρα, περίμενε με το μωρό της στη στάση, δίπλα στην οποία χτύπησε το αυτοκίνητο και με το μωρό της στην αγκαλιά έτρεξε να σωθεί.

Τον «πρόδωσε» το GPS

 

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που καταδίωκαν τον κλέφτη του αυτοκινήτου, αμέσως απέκλεισαν το σημείο και σχεδόν αστραπιαία, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός, αρχικά, φέρεται να προσποιήθηκε ότι ήταν ένας από τους τραυματίες, ελπίζοντας ότι μέσα στον πανικό, ίσως καταφέρει να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες από τα Άνω Λιόσια, ενημέρωσε την αστυνομία ότι μέσω του GPS, το όχημα δείχνει να κινείται στην οδό Λιοσίων. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το εντόπισαν, όταν όμως, ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Οι δύο οδηγοί στις μοτοσικλέτες που χτύπησε ο δράστης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να διατρέχει κίνδυνο.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 18/03/2021

Ελλάδα