Ελλάδα

Χαμένο νυχτοκάματο για τους οδηγούς ταξί: Γυναίκα οδηγός – 26 χρόνια στο τιμόνι

17.03.2021 | 06:06 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Όλγα Πετράκη, οδηγός ταξί που βρίσκεται εδώ και 26 χρόνια στο τιμόνι, αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εν μέσω πανδημίας.

«Περιμένουμε να έρθουν τα καράβια από την Κρήτη, και να ξεκινήσει η δουλίτσα. Είμαι 26 χρόνια οδηγός, με στιγμές ανθρώπινες και δίπλα στον πολίτη. Εγώ έχω μάθει να κάνω ως λειτούργημα τη δουλειά μου. Είμαστε κοντά στον άνθρωπο, έχουμε ζήσει στιγμές που καλούμαστε να προσφέρουμε την αγάπη μας και τη βοήθειά μας, αν χρειάζεται», είπε η κ. Πετράκη.

«Όταν κρατάς τα μέτρα, έχεις τα αντισηπτικά σου, καθαρίζεις βιολογικά το αυτοκίνητα, δεν φοβάσαι κάτι. Απλά τηρώ τα μέτρα που πρέπει. Βάζουμε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή, δεν σκεφτόμαστε το κόστος. Όλα τα έξοδα είναι από την τσέπη μας, αλλά πάνω από όλα η υγεία. Τώρα με τον κορωνοϊό δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά», συνέχισε η ίδια.

«Την αγάπη για το τιμόνι την πήρα από τον μπαμπά μου. Δεν με είδε στο τιμόνι γιατί έφυγε μικρός, αλλά πιστεύω ότι τον κάνω περήφανο από εκεί που είναι. Κάνω και στο ραδιόφωνο μία εκπομπή για τα ταξί», είπε ακόμα η κ. Πετράκη.

«Στα ταξί τώρα επιτρέπονται δύο άτομα. Τώρα αν αφορά σε οικογένεια, μπορεί να μπει και αυτή», εξήγησε η ίδια.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 17/03/2021