Ελλάδα

Μπουζούκια και «λουλουδοπόλεμος» εν μέσω lockdown

13.03.2021 | 20:00 Eνσωμάτωση

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας λειτουργούσε με ζωντανή μουσική και δεκάδες πελάτες, παρά τους περιορισμούς του lockdown.

Αυτό είναι το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο της Αθήνας. Χθες το βράδυ κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μαζί με αστυνομικούς, έκαναν έφοδο μετά από καταγγελία. Εν μέσω πανδημίας γινοταν κορωνο-παρτυ, με ζωντανή μουσική και δεκάδες πελάτες.

«Απεδείχθη ότι υπήρχε κανονικά τραγουδιστής στην πίστα , μπάντα και θαμώνες οι οποίοι διασκέδαζαν κανονικά σαν να μην υπάρχει πανδημία» τόνισε μιλώντας στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου χαρακτήρισε το κορωνο-γλέντι… πριβέ πάρτι, το οποίο όπως είπε στο MEGA ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αγανακτήσει όλοι με όλο αυτό το πράγμα που γίνεται. Ήταν μια γιορτή ; Ήταν ένα πριβέ πάρτυ το οποίο το αποφάσισε ο ιδιόκτητης του χώρου να το διοργανώσουμε για κάποιους εκλεκτούς πελάτες του μαγαζιού. Δεν είχαμε λουλούδια, ήταν μια τραγουδίστρια που θα τραγουδούσε, όχι με ορχήστρα» υποστήριξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου.

Καλέσματα μέσω διαδικτύου

Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στο facebook.

«Ο χώρος αυτός είναι 300 ατόμων και τα δέκα άτομα μέσα με μάσκες και με αποστάσεις δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να κολλήσουμε κάτι. Γιατί φορούσαμε όλοι μάσκες και τα τραπέζια μεταξύ τους είχαν μια απόσταση δέκα ή ίσως 15 μέτρα» υποστήριξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, προσθέτοντας ότι «από τον Οκτώβρη ήταν η πρώτη βραδιά που ανοίξαμε χθες, γιατί τον Οκτώβρη μας είχαν ξανακλείσει το μαγαζί».

Αμετανόητος ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του καταστήματος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η λειτουργία νυχτερινού κέντρου εν μέσω πανδημίας έγινε με τήρηση των μέτρων. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί δεν πήγα σε ένα χώρο χωρίς να έχω πάρει τα μέτρα, δεν θεωρώ ότι έγινε κανένα έγκλημα ήταν σαν να είμασταν σε μια στάση μετρό. Και είχαμε επίσης και θερμόμετρο που ήταν μια κοπέλα που θερμομετρούσε αυτούς που ήταν καλεσμένοι» συμπλήρωσε.

Ακραία πράξη κοινωνικής ανευθυνότητας εν μέσω πανδημίας χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωτοφανές περιστατικό. «Με 2.500 κρούσματα την ημέρα τα 1300 στην Αττική να κάνουν κανονικά νυχτερινή διασκέδαση που είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα από όλα, διότι στο κέντρο διασκέδασης χορεύεις τραγουδάει ο άλλος, μεταδίδεται η ανάσα με μεγάλη ταχύτητα ένας να είναι άρρωστος θα τους κολλήσει όλους» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δημοφιλείς τραγουδιστές, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχουν περασει από το νυχτερινό μαγαζί, όχι όμως όμως εν μέσω lockdown όπως είπε ο ίδιος.

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο, με στόχο να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι που βαφτίζονται από τους ανθρώπους του καταστήματος «πριβέ γιορτές».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/03/2021