Πολιτική

Κεφαλογιάννη, Παππάς και Κεγκέρογλου για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

13.03.2021 | 10:23

Για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη τοποθετήθηκαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Είναι σφοδρό το τρίτο κύμα. Πρέπει να προσέχουμε όλοι μας και να τηρούμε τα μέτρα. Είμαστε σε δύσκολη φάση ακόμα, να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Υπάρχει μια υποκριτική συμπεριφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει κριτική στην κυβέρνηση για τον χειρισμό της πανδημίας και να προτρέπει τους πολίτες σε συνωστισμό» δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη πολιτική συντριβή σε ένα θέμα εντός έδρας που αφορά ‘’νόμος τάξη και ασφάλεια’’. Και εντός έδρας αν δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν έκανε διάγγελμα το διχαστικό διάγγελμα ο κ. Μητσοτάκης, είχε 80.000 αντιδράσεις στο διαδίκτυο εκ των οποίων το 80% ήταν αρνητικές» σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε αναφερόμενος στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης: «Ο κόσμος εξεγέρθηκε γιατί είδε την ήσυχη γειτονιά του να μετατρέπεται σε ρινγκ από κάποιους που νομίζουν ότι δουλειά τους είναι να παίρνουν τις ρούγες και να δέρνουν ανθρώπους».

Παράλληλα, απέκρουσε τις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τις διαδηλώσεις. «Θα ήθελα πολύ το κόμμα που υπηρετώ να έχει οργανωτικές δυνατότητες και δυνατότητες κινητοποίησης, τέτοιες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά.

Τον ανασχεδιασμό στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και το παράλληλο ασφαλές άνοιγμα οικονομικών κοινωνικών και θεσμικών λειτουργιών ζήτησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Το τρίτο κύμα της πανδημίας πρέπει να είναι τελευταίο» είπε, ζητώντας μαζικά τεστ αλλά και εμβολιασμό των ανθρώπων του τουρισμού που θα αρχίσουν σε έναν μήνα να δουλεύουν.

«Δεν συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις. Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα. Και καλούμε και τα μέτρα όσο το δυνατόν να τα τηρεί» είπε σχετικά με τη στάση που τηρεί το κόμμα του έναντι των διαδηλώσεων.

Τι είπε ο Παππάς για την πρόταση της ΝΔ για προανακριτική σε βάρος του
Την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τυχόν εμπλοκή του Νίκου Παππά στην υπόθεση Καλογρίτσα, σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, πρόκειται για μια κίνηση αντιπερισπασμού.

«Με την πολιτική μας το κράτος εισέπραξε χρήματα και τα κανάλια λειτουργούν με βάση το νόμο μας αυτή τη στιγμή. Η ΝΔ πιάνεται από τις μαρτυρίες ενός ανθρώπου που ατύχησε στον διαγωνισμό για να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις» υποστήριξε.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 13/03/2021

Πολιτική