Ελλάδα

Καταγγελία Παναγούλη για τον «πόλεμο» στη Νέα Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια

10.03.2021 | 06:54 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος εχθές εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω ανάρτησής του στο Facebook, για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Παναγούλης, μεταξύ άλλων, τονίζει στην ανάρτησή του ότι «έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή….», ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προχώρησε σε κάλεσμα για τη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη υπενθυμίζοντας και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι πήρε το ρίσκο της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού.

«Από εχθές το πρωί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Τα ανεβασμένα κρούσματα οφείλονται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα», είπε ο κ. Παναγούλης.

«Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε αναλυτικά τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Παναγούλη:

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 10/03/2021