Ελλάδα

Άγρια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Μπαλάσκας και Χρονόπουλος στο MEGA

10.03.2021 | 09:12

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό του 27χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, ο 27χρονος αστυνομικός είναι πολυτραυματίας, με τα σοβαρότερα χτυπήματα να είναι στο κεφάλι.

«Έχουμε να κάνουμε με αρπαγή αστυνομικού στην προκειμένη περίπτωση», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Υποστήριξε πως οι δράστες της επίθεσης επιζητούν να υπάρξει ένας νέος Κορκονέας, αλλά «είμαστε εκπαιδευμένοι επαγγελματίες αστυνομικοί και άλλον Κορκονέα δε θα έχουμε».

Από την πλευρά του ο κ. Χρονόπουλος μίλησε για τους τραυματίες αστυνομικούς λέγοντες πως είναι πέντε στο σύνολο με τους τρεις να παραμένουν νοσηλευόμενοι. Για τον 27χρονο αστυνομικό, είπε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή του.

Συνολικά για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε ότι υπήρχε ανθρωποκτόνος διάθεση, ενώ δήλωσε πως η αστυνομία πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να απομονωθούν οι φωνές που ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να δημιουργηθούν τέτοια θέματα.

Ο κ. Χρονόπουλος μίλησε για τη στιγμή των επεισοδίων και την τακτική που ακολούθησε η αστυνομία τόσο κατά τη διάρκεια αυτών όσο και κατά τον τραυματισμό του 27χρονου αστυνομικού.

«Είμαστε όλοι μαζί γιατί οι αστυνομικοί είναι μέσα στην κοινωνίας μας», κατέληξε.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 10/03/2021

Ελλάδα