Ελλάδα

Απέλυσε 4 εργαζόμενους ο ΕΟΔΥ για κορωνοπάρτι

09.03.2021 | 13:24 Eνσωμάτωση

Τέσσερα μέλη, συμβασιούχοι, του ΕΟΔΥ που εμφανίζονται σε συγκέντρωση την Τσικνοπέμπτη σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι, παύθηκαν από τα καθήκοντά τους.

Πρόκειται για 3 οδηγούς και μια επαγγελματία υγείας που ανήκουν στο δυναμικό του ΕΟΔΥ και εργάζονται στις κινητές ομάδες ως συμβασιούχοι, υπάλληλοι του ΕΟΔΥ.

Παύθηκαν από τα καθήκοντα τους για το πάρτι που πραγματοποίησαν στη Helexpo, σε χωρο δίπλα απο το οργανισμό την Τσικνοπέμπτη, ενώ εκκρεμούν και άλλες νομικές κινήσεις από την πλευρά του ΕΟΔΥ .

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, όταν στήθηκε το πάρτυ ανήμερα την τσικνοπέμπτη είχε τελειώσει η βάρδια τους και είχαν αποχωρήσει από το χώρο της δουλειάς τους .

Από τις εικόνες προέκυψε του βιντεο πρόεκυψε ότι, μεταξύ των προσώπων που φαίνονται στο βίντεο είναι και τέσσερις εργαζόμενοι που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ.

Απάντηση για το θέμα έδωσε της και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, που διέψευσε οποιαδήποτε σχέση της γιορτής που στήθηκε στη Helexpo με την Πολιτική Προστασία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/03/2021