Κόσμος

Αποκαλυπτική συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χαρη

08.03.2021 | 13:27

Για ρατσισμό και αντιμετώπιση που την έκαναν να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, στην Όπρα Γουΐνφρει.

Το ζευγάρι αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έθεσε το ζήτημα λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στο Παλάτι.

Την απογοήτευση του για τη στάση του πατέρα του εξέφρασε ο πρίγκιπας Χάρι, που μίλησε με καλά λόγια για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η οικογένεια μου σταμάτησε να μας στηρίζει οικονομικά το πρώτο τρίμηνο του 2020, είπε ο Χάρι στην έκπληκτη Όπρα Γουίνφρει, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνίες με μεγάλα δίκτυα τηλεοπτικών παραγωγών.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η φωτογραφία της Μέγκαν βρίσκεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου που εστιάζει στις σκέψεις της να αυτοκτονήσει και στις συζητήσεις για το χρώμα του γιου της.

Στη συνέντευξη που διήρκεσε δύο ώρες, Μέγκαν και Χάρι αποκάλυψαν ότι το δεύτερο παιδί τους θα είναι κορίτσι καθώς και ότι είχαν παντρευτεί σε μια απλή τελετή τρεις ημέρες πριν από τον θεαματικό γάμο τους.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/03/2021

Κόσμος