Πολιτική

Πολιτική αντιπαράθεση για Κουφοντίνα: Χειμάρρας και Αλεξιάδης στο MEGA

05.03.2021 | 09:40 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Θέμης Χειμάρρας και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης για την αντιμετώπιση του αιτήματος του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα, σχετικά με τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού από τη δικαιοσύνη και την πολιτεία.

Σύμφωνα με τον κ. Χειμάρρα, το μπαλάκι δεν ήταν ποτέ στα χέρια της κυβέρνησης, καθώς αρμόδια για τέτοιες αποφάσεις είναι η κυβέρνηση.

Δυστυχώς, όπως είπε, το θέμα έγινε πολιτικό και υιοθετήθηκε η στρατηγική της υπερασπιστικής γραμμής του Δημήτρη Κουφοντίνα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολιτικοί πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και να ασχολούμαστε με αυτά που πραγματικά απασχολούν τον κόσμο και όχι με τον Κουφοντίνα», δήλωσε.

Απαντώντας στην κατηγορία εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλεξιάδης υποστήριξε πως είναι τρομερό όταν μια ανθρώπινη ζωή βρίσκεται στο όριο, κάποιοι να ψάχνουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε πως η κυβέρνηση ξεκάθαρα επιλέγει τη λογική της έντασης και πως πρόκειται για πολιτική απόφαση.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να προσθέσουμε και άλλα προβλήματα, ας δοθεί πολιτική λύση και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα», δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε πως το κυριότερο είναι να σωθεί η ανθρώπινη ζωή.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 05/03/2021