Ελλάδα

Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ο Κουφοντίνας – Ανάνηψη με εισαγγελική παραγγελία

05.03.2021 | 20:56 Eνσωμάτωση

Σε ανάνηψη του Δημήτρη Κουφοντίνα προχώρησαν σήμερα οι γιατροί με εισαγγελική παραγγελία. Μιλώντας στο MEGA η Ιωάννα Κούρτοβικ είπε πως ο κρατούμενος μπορεί να επιλέγει που θα κρατείται και πως μεταφέρθηκε σε κελί με 2 συγκρατούμενους όπου ο χώρος ήταν στενός. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να διαβάσει βιβλίο ή να ακούσει ραδιόφωνο και στο κελί ήταν με δύο καπνιστές, ενώ ο ίδιος δεν καπνίζει. Η πολιτεία θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας, κατέληξε η κ. Κούρτοβικ. Απαντώντας η Σοφία Νικολάου τόνισε πως η Πολιτεία δεν θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας αλλά δεν θα επιλέξει που θα κρατείται.

Ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας για 56η ημέρα.

Το Νοσοκομείο Λαμίας με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι η υγεία του Κουφοντίνα επιδεινώθηκε καθώς εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Με νεότερο δελτίο το νοσοκομείο ενημέρωσε ότι οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε ανάνηψη του απεργού πείνας σε εκτέλεση και την εισαγγελικής παραγγελίας.

Η δικηγόρος του καταδικασμένου τρομοκράτη έκανε λόγο για ατελέσφορη νομική διαδικασία και μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι στόχος είναι η επιδείνωση της κατάστασής του αφού, όπως είπε, ο ίδιος μη καπνιστής μεταφέρθηκε σε κελί με καπνιστές.

Όλα έγιναν νόμιμα επιμένει η ΓΓ Αντεγκληματικής πολιτικής εξαπολύοντας πυρά στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τα όσα της καταλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων και υπερκοστολογήσεις αναλώσιμου υλικού.

Μια αύρα της ελληνικής αστυνομίας εκτοξεύοντας νερό διαλύει συγκέντρωση υποστηρικτών του Δημήτρη Κουφοντίνα πριν καν αρχίσει στα Προπύλαια. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν και σε προσαγωγές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/03/2021