Ελλάδα

Κερατσίνι: Τραγωδία με 15χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του

03.03.2021 | 18:26

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στο Κερατσίνι η τραγωδία με έναν 15χρονο αυτόχειρα, μαθητή γυμνασίου.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λίγο μετά τις 18:00 η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε κρεμασμένο από το πόμολο της ντουλάπας.

Μυστήριο καλύπτει τι οδήγησε τον 15χρονο στο να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κατέθεσε πως το παιδί, όταν μπήκε μέσα, το βρήκε κρεμασμένο και δίπλα του ανοιχτό τον υπολογιστή του και το κινητό τηλέφωνο.

Αυτό το γεγονός στρέφει τις έρευνες των Αρχών στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να συνδέεται η αυτοκτονία με κάποιο επικίνδυνο βίντεο.

Επιπλέον, υπάρχει μια πληροφορία ότι το παιδί έπαιζε κάποιο επικίνδυνο βιντεοπαιχνίδι, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 03/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.