Ελλάδα

Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης – Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του

24.02.2021 | 13:12

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι στραμμένα τα βλέμματα όπου πριν από λίγη ώρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον συνήγορο του τον Αλέξη Κούγια στην ανακρίτρια, προκειμένου να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων έφθασε λίγο πριν τις 12.00 ο Δημήτρης Λγνάδης που αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού κατά συρροή.

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων και πλέον είναι ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να ζητήσει αυτοπροσώπως την μετάθεση της προγραμματισμένης απολογίας του για την Πέμπτη ώστε να δοθεί χρόνος στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια που ανέλαβε προχθές την υπεράσπισή του να προετοιμάσει ένα επαρκές απολογητικό υπόμνημα.

Ο κ. Λιγνάδης έχει ενημερωθεί για τους ανθρώπους που τον μηνύουν, αλλά και για τις άλλες καταγγελίες. Ακολούθως, ο σκηνοθέτης θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου θα κρατηθεί μέχρι αύριο το πρωί οπότε και θα επιστρέψει στην Ευελπίδων για την απολογία του κι ακολούθως ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κρατηθεί περαιτέρω ή αν θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Ήδη ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έχει αφήσει αιχμές για το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, χαρακτηρίζοντας την τηλεγράφημα. Παράλληλα, έκανε λόγο για «δήθεν βιασθέντες», αφήνοντας υπόνοιες πως η στόχευση ήταν να πληγεί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/02/2021

Ελλάδα