Ελλάδα

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία αποπλάνησης 15χρονου από τον γνωστό σκηνοθέτη

22.02.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Μία ακόμα συνέντευξη ενός άντρα καίει τον γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη. Ο Χρήστος καταγγέλλει πως όταν ήταν 15 ετών ο σκηνοθέτης επιχείρησε να τον βιάσει. Με χειμαρρώδη λόγο περιγράφει πώς τον προσέγγισε αλλά και τι μέσα χρησιμοποίησε προκειμένου να τον αποπλανήσει.

Ο Χρήστος ήταν 15 χρονών το 1992. Πήγαινε φροντιστήριο γαλλικών κοντά στην πλατεία Αμερικής. Εκεί σε ένα παγκάκι συνάντησε για πρώτη φορά τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Στην αρχή του συστήθηκε με άλλο όνομα. Στην συνέχεια του αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα.

Ο σκηνοθέτης ήταν πια καθημερινά στην ζωή του 15χρονου Χρήστου. Του ζητούσε να έρθει να τον δει στο θέατρο. Του έλεγε ότι θα τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός του έταζε ρόλους. Ένα κρύο βράδυ οι μάσκες έπεσαν.

Ο 15χρονος προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον σκηνοθέτη. Φοβάται και δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Η πίεση ωστόσο συνεχίζεται.

Σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά ο Χρήστος μιλά ανοιχτά. Είχε προηγηθεί μια βαριά κατάθλιψη αλλά και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Χρήστος στο τέλος της επιστολής του αναφέρει πως ήδη έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο και είναι έτοιμος να καταθέσει στην δικαιοσύνη εάν του ζητηθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 22/02/2021