Πολιτισμός

Γιώτα Νέγκα: Είναι πάντα συγκινητικό να τραγουδάω δίπλα στην Ελένη Βιτάλη

20.02.2021 | 20:46

Η Γιώτα Νέγκα παίρνει τη σκυτάλη από την Ελένη Βιτάλη και ερμηνεύσει το υπέροχο «Με τα μάτια κλειστά» σε μουσική και στίχους του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου. 

Η τραγούδιστρια χάρισε ακόμα στο κοινό του MEGA το πρόσφατο «Σε λάθος μάτια» σε μουσική Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

«Με την Ελένη Βιτάλη συνδέομαι, όπως συνδέεται το νερό με τη γη. Η Ελένη για μένα είναι ένας ποταμός που τρέχει και βρέχει τις όχθες μας και φέρνει την αλήθεια της, την αγκαλία της. Μας ποτίζει όλους και ανθίζουμε. Την αγαπώ, την νιώθω συγγενή μου και είναι πάντα πολύ συγκινητικό να τραγουδάω δίπλα της» ανέφερε η Γιώτα Νέγκα και συνέχισε:

«Γνωριστήκαμε το 2011 με αφορμή μια συνεργασία. Ήταν η πρώτη φορά που τη γνώριζα από κοντά και που δουλεύαμε μαζί. Ανεβαίνε στη σκηνή και εναι ικανή με μια νότα να ανοίξει τους ποταμούς των ματιών σου και να κλαις από χαρά, από συγκίνηση και να θέλεις να πας να την αγκαλίασεις. Αυτή η αλήθεια της Ελένης, αυτή η γνώση που μοιράζει, το χαμόγελο της και όλα τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει είτε δικά της είτε όχι είναι όλα τους διαμάντια στην ψυχή μας. Θα την αγαπώ πάντα και θα ακούω πάντα της συμβουλές της».

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 20/02/2021

Πολιτισμός