Ελλάδα

Κερατέα: Τραγικό μυστήριο ο θάνατος του 24χρονου στον γκρεμό – Τι λέει η οικογένειά του

19.02.2021 | 17:36 Eνσωμάτωση

Βουτιά θανάτου για τον 24χρονο που το μεσημέρι της Πέμπτης για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του πυροσβεστικού σώματος. Μετά από ώρα κατάφεραν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο που κρέμονταν σε βράχια στη μέση του γκρεμού. Λίγο μετά ανέσυραν και τη σορό του 24χρονου στον δρόμο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο 24χρονος οδηγούσε στην περιοχή Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα. Σε μια επικίνδυνη στροφή του παραθαλάσσιου δρόμου έφυγε ξαφνικά από την πορεία του.

«Είναι ένα σημείο που δεν πάει κανείς για βόλτα. Είναι αδιέξοδο και άκρως επικίνδυνο.»

Η ξαδέλφη του θύματος μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και αποκαλύπτει πως ο δρόμος δεν έχει σημάδια φρεναρίσματος.

«Εμάς μας είπαν οι αστυνομικοί ότι είχε φύγει από πάνω. Η κλίση που έχει πάρει έχει φύγει από κατηφόρα. Παίζει να του έχει φύγει το αυτοκίνητο αλλά δεν είχε φρεναρίσματα και τέτοια κάτω. Κοίτα είναι δύο ενδεχόμενα. Ή να του έχει φύγει, να γύρναγε και να του έχει φύγει το αυτοκίνητο ή να το έχει κάνει μόνος του.»

Ακόμη συγκλονισμένη δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη καθώς, τίποτα δεν είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό στη ζωή και τη συμπεριφορά του 24χρονου.

«Είχε την κοπέλα του. Πηγαίναμε και σοβαρά. Με την οικογένεια του μια χαρά δουλίτσα είχε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Το μόνο που μας έκανε περίεργο ήταν ότι ήταν να πάει στη δουλειά και δεν πήγε. Από τη δουλειά μας ειδοποίησαν ότι δεν έχει εμφανιστεί»

«Αγνοείται από το πρωί. Έχουμε φάει όλον τον τόπο, έχουμε βγει στη γύρα. Εγώ με το μωρό να ψάχνω όλη την Κακιά Θάλασσα και δεν μου έκοψε να πάω εκεί πίσω που είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι μου.».

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο τόπος που περνούσε ανέμελες στιγμές τα σαββατοκύριακα έμελλε να γίνει η τελευταία του κατοικία.

«Ήταν όλα μια χαρά. Κάθε σαββατοκύριακο ήταν σ’ εμάς κάτω στο μέρος δηλαδή που έφυγε και λίγο πιο κάτω είναι το εξοχικό μας. Εγώ μένω από πάνω ο Γ. έμενε από κάτω. Κάθε σαββατοκύριακο ερχόντουσαν εκεί τα παιδιά.»

Όπως υποστηρίζει η ξαδέρφη του στο LIVE NEWS ο 24χρονος ουδέποτε άφησε σημείωμα ή έστειλε κάποιο μήνυμα στους δικούς του.

«Δεν ισχύει το θέμα αυτοκτονίας. Δεν έχει στείλει ούτε γράμμα στους γονείς, ούτε σε κανέναν. Μέχρι στιγμής που έχει κοιτάξει δύο φορές το κινητό η Αστυνομία δεν έχουν βρει κάτι.»

Όλοι στην Κερατέα μιλούν για ένα ευαίσθητο και καλό παιδί. Άνθρωπο του μεροκάματου που έκανε και δύο δουλειές για να τα βγάζει πέρα.

«Τον γνωρίζαμε. Δούλευε σε καφετέριες. Από τους πάρα πολύ καλούς πολίτες. Δεν το περιμέναμε. Είναι τραγικό.»

Στα ρεπό του κατέφευγε στη θάλασσα εκεί που έβρισκε γαλήνη και ηρεμία.Με την αρραβωνιαστικιά του συζούσαν το τελευταίο διάστημα και σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Στη γειτονιά του Γιώργου υπάρχει ένα βαρύ πένθος. Όλοι αναρωτιούνται «γιατί». Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένειά του, ειδικά η μητέρα μου, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο Γιώργος έφυγε από το σπίτι.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/02/2021