Ελλάδα

Κορωνοϊός: Γιατρός που έκανε τη 2η δόση του εμβολίου ισχυρίζεται ότι παρέλυσαν τα άκρα του

18.02.2021 | 13:33 Eνσωμάτωση

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει ο γιατρός, ο οποίος απευθύνθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας με συμπτώματα παράλυσης στα πόδια.

Το πρωί της Δευτέρας ο γιατρός έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, όπως λέει, εμφάνισε κόπωση, μυαλγίες, αλλά και παράλυση στα κάτω άκρα.

«Δεν έχουν καταγραφεί περιστατικά παράλυσης»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα όσα υποστηρίζει ο γιατρός για το πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει πάνω από 150 εκατομμύρια εμβολιασμοί, χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια παρενέργεια που να συνδέεται με το σύνδρομο Γκιγιέν Μπαρέ ή με παράλυση.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο δημοσιογράφος Διονύσης Μάμαλος, που εμβολιάστηκε εκτός σειράς από τον γιατρό.

Από την πλευρά του, ο γιατρός, για τον οποίο εκκρεμεί ΕΔΕ, προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί παρά την περιπέτεια υγείας του, ενώ δηλώνει πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης και έτοιμος να καταθέσει ακόμα κι αν χρειαστεί να πάει με ασθενοφόρο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/02/2021