Ελλάδα

Γκαζάκια στην πρώην εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη

18.02.2021 | 06:37 Eνσωμάτωση

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε ΑΤΜ στο Γουδί, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στην τράπεζα που βρίσκεται στο σημείο.  

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να συλλάβουν τους δράστες.

Παράλληλα, εχτές το βράδυ έγινε επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε πρώην εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Το 2018 άγνωστοι είχαν και πάλι τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στην εταιρεία, με μεγαλύτερες τότε ζημιές.

Διαπληκτισμός σημειώθηκε εχτές σε διαμέρισμα στην Γ’ Σεπτεμβρίου μεταξύ τουλάχιστον δέκα ατόμων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν Σομαλοί.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό έναν 21χρονο Σομαλό που είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές στην καρδιά.

Οι αλλοδαποί επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς και προσπάθησαν να διαφύγουν, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός ατόμου.

Σε ό,τι αφορά στα θύματα της κακοκαιρίας, που έφτασαν τα τέσσερα, το τέταρτο θύμα ήταν ένας 70χρονος που είχε πάει να κόψει ξύλα, και φαίνεται πως καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου.

Η κακοκαιρία προκάλεσε και σημαντικά προβλήματα, με την Άμεση Δράση να δέχεται περισσότερες από 25.000 κλήσεις για παροχή βοήθειας, και 180 κλήσεις για κορμούς δέντρων επάνω σε αυτοκίνητα.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 18/02/2021