Ελλάδα

ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας

18.02.2021 | 17:12 Eνσωμάτωση

Την απαλοιφή των τελών δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της «Μήδειας» ανακοίνωσε ο όμιλος ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, και του ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Στο 10% η έκπτωση

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων ΔΕΗ, επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».

Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 18/02/2021