Ελλάδα

«Μήδεια»: Αναβάλλονται όλοι οι εμβολιασμοί στην Αττική έως τις 10.30  – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές

16.02.2021 | 08:08

Κανένας εμβολιασμός δε θα γίνει σήμερα μέχρι τις 10.30 στην Αττική, λόγω της κακοκαιαρίας. Όλοι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 10.30 και αφού το υπουργείο Υγείας επανεκτιμήσει την κατάσταση.

Στους πολίτες που αναμενόταν να εμβολιαστούν νωρίτερα από τις 10.30 θα έρθει σε μήνυμα και email το νέο τους ραντεβού που θα είναι άμεσα. Προς το παρόν η προσωρινή διακοπή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού ισχύει για την Αττική, ενώ όποιες περιοχές έχουν πρόβλημα θα ενημερωθούν από τις κατά τόπους αρχές.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αναφορικά με το που εντοπίζονται προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

«Σε όλο το βορειοανατολικό κομμάτι της Αττικής υπάρχουν προβλήματα. Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Βάρη, Μαρούσι. Είναι μεγάλα τα προβλήματα λόγω της πτώσης των δέντρων. Οι συνάδελφοι επιχειρούν όλη τη νύχτα. Ισχύει ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ρεύμα πάνω από δέκα ώρες. Κανείς δεν είναι σε ρεπό ή άδεια, δίνουμε όλοι μάχη να κρατήσουμε το δίκτυο. Λίγη υπομονή χρειάζεται από τους καταναλωτές», είπε ο κ. Αδαμίδης.

Την ίδια ώρα στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας, η χιονόπτωση παραμένει πυκνή στις 8 το πρωί, με την κυκλοφορία των οχημάτων, ωστόσο, να διεξάγεται κανονικά.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 16/02/2021

Ελλάδα