Ελλάδα

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στο MEGA: Σήμερα όλοι οι δρόμοι θέλουν προσοχή

16.02.2021 | 07:31 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος αναφορικά με τα προβλήματα που έχει προξενήσει η κακοκαιρία στην κυκλοφορία των οχημάτων.

«Η ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου δεν είναι κλειστή, αλλά είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι οδηγοί μπορούν να προχωρήσουν και μετά τα διόδια της Ελευσίνας αν έχουν αλυσίδες. Όποιος θέλει να κινηθεί προς την Κόρινθο καλύτερα να επιλέξει την Αττική οδό. Στην επίσημη ιστοσελίδα της αστυνομίας υπάρχουν ενημερώσεις. Η παλιά εθνική είναι κλειστή», είπε ο κ. Χρονόπουλος.

«Στο ποτάμι υπάρχει κίνηση. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Χρειάζονται χαμηλές ταχύτητες. Όλοι είμαστε στις επάλξεις ώστε να βοηθήσουμε τους οδηγούς και τους πολίτες. Σήμερα όλοι οι δρόμοι θέλουν προσοχή. Η ΕΟ Αθηνών – Λαμίας θα είναι κλειστή μέχρι τις επτά το απόγευμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα καταγράφει η κάμερα του MEGA που βρίσκεται στην ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια της Ελευσίνας, ο δρόμος παραμένει κλειστός.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 16/02/2021