Ελλάδα

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

15.02.2021 | 06:26

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια, με έντονες χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες να επικρατούν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Το κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα στα βόρεια και τα κεντρικά της χώρας, ενώ οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή καθώς σήμερα Δευτέρα αναμένεται να επεκταθεί νοτιότερα και σε περιοχές πεδινές, όπως π.χ. στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλη τη νύχτα συνεργεία της περιφέρειας για να κρατήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με την Τροχαία η εθνική οδός έκλεισε από τις 5:30 π.μ. από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά έως τη Λαμία.

Οι οδηγοί καθοδηγούνται από αστυνομικούς και με αναστροφή αλλάζουν πορεία επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί στο επόμενο τρίωρο.

Προβλήματα υπάρχουν και στην Παλιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θήβας. Από τον κόμβο των Βιλίων μέχρι τα Βίλια, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Τέλος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) μέχρι τη θέση Άγ. Πέτρος, στην Πεντέλη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 15/02/2021

Ελλάδα