Ελλάδα

Οργισμένη απάντηση Δ. Λιγνάδη για τις καταγγελίες μέσω του δικηγόρου του

12.02.2021 | 17:32

Με μια οργισμένη απάντηση ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, εκφράζει στο livenews, μέσω του δικηγόρου του, την κατηγορηματική του διάψευση για όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, είτε κατονομάζοντάς τον είτε φωτογραφίζοντας το πρόσωπό του.

Ο κ. Νίκος Γεωργουλέας επαναλαμβάνει ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει το παραμικρό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως και ότι ουδέποτε στο παρελθόν κλήθηκε από τις αρχές για υποθέσεις, τόσο σοβαρές, όσο αυτές που περιγράφονται τελευταία.

«Δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα που μιλάμε, μέχρι σήμερα στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση, είτε δηλαδή κάποιο εξώδικο, κάποιο δικόγραφο, μία κλήση από την Εισαγγελία, ή κάποια κλήση σε εξηγήσεις από το πειθαρχικό όργανο του σωματείου. Οι φήμες που υπάρχουν και κυκλοφορούν έχουν απαντηθεί και από εμένα ότι υπάρχει πλήρης άρνηση, και διάψευση συγκεκριμένων περιστατικών, συγγνώμη, φημών, που παρουσιάζονται ως γεγονότα, όπως ότι έφυγε στο εξωτερικό, όπως ότι έχει εμπλακεί σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με ανθρώπους που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν, όλα αυτά έχουν διαψευστεί, είναι ψευδή.»

Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο κ. Γεωργουλέας αναφέρεται σε συγκεκριμένες εικασίες οι οποίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας εναντίον του γνωστού ηθοποιού, τις οποίες κατηγορηματικά αρνείται.

«Γενικώς επειδή έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά, και επειδή ο τρόπος που έχει παρουσιαστεί και σε σύνδεση έμμεση με τα ρεπορτάζ για το πρόσωπό του χωρίς να κατονομαστεί, το μόνο σχόλιο είναι ότι ουδέποτε έχει λάβει σχετική κλήση, όχι μόνο για κάποια ιστορία στο Μεταξουργείο το 2012, αλλά και οποτεδήποτε, και για οποιαδήποτε ανάλογης μορφής υπόθεση. Είναι αρνητικό, και απ’ τις δικές μας ενημερώσεις, από την εισαγγελέα και την αστυνομία δεν υπάρχει και κάτι άλλο για το πρόσωπό του. Γιατί μπορεί όπως ξέρετε να γίνει κάποια έρευνα που να μη μας ενημερώσει ποτέ κανείς. Τώρα αν έφτασε μία πληροφορία, η οποία ήταν τόσο αστήρικτη που η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε για να σας πω κάτι περισσότερο. Έχει δώσει τις εντολές του για να προστατευτεί η τιμή και η υπόληψή του.»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, θεωρεί ότι βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα καθώς φαίνεται πως κάθε μέρα εμπλέκεται και σε μια διαφορετική ιστορία. Ήδη έχει προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει στην Ελλάδα και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, επεσήμανε ο δικηγόρος του, παρά τη διαδικτυακή φήμη που κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 12/02/2021

Ελλάδα