Ελλάδα

Το Γηροκομείο Πειραιά επισκέφθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου

11.02.2021 | 13:56

Η υφυπουργός Εργασίας περιηγήθηκε σε όλους του χώρους του ιστορικού ιδρύματος, ενώ στη συναντηση που είχε με τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, η κα. Μιχαηλίδου χαρακτήρισε τη δομή πρότυπο ποιοτικής και ασφαλούς φιλοξενίας.

Η τήρηση ολων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό μαζί με τους εμβολιασμούς και τα rapid test στους οίκους ευγηρίας, καθώς και η οικονομική επιβίωσή τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι θέματα που αποτελούν προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Το πρωί η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου πέρασε το κατώφλι του Γηροκομείου Πειραιά, φόρεσε ειδική στολή, περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και χαρακτήρισε το ιστορικό ίδρυμα «διαμάντι».

Το Γηροκομείο Πειραιά με την ιστορία των 130 ετών είναι το σπίτι και η οικογένεια για 140 συνανθρώπους μας. Οι υπηρεσίες που δέχονται είναι υψηλών προδιαγραφών, οι περισσότερες εξ ιδίων πόρων.

Δήμος και περιφερειακή ενότητα Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια που γίνεται για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο.

Στην επόμενη μέρα για το Γηροκομείο Πειραιά δίνουν αισιοδοξία οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού που έγιναν στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/02/2021

Ελλάδα