Αθλητικά

Ξεσηκωμός στην ομογένεια για τη μάχη Τσιτσιπά – Κοκκινάκη

10.02.2021 | 21:03 Eνσωμάτωση

Ελληνικός εμφύλιος τα ξημερώματα στο Αυστραλιανό Οπεν. Η κοινότητα της Μελβούρνης έχει ξεσηκωθεί για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Θανάση Κοκκινάκη, στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Η μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Θανάση Κοκκινάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο δεύτερο γύρο του αυστραλιανού όπεν , είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις με τους ομογενείς να έχουν ξεσηκωθεί…

«O Κοκκινάκης αντιμετωπίζει μία μνημειώδη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας τον Ελληνα σούπερ σταρ Στέφανο Τσιτσιπά. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι και για την παθιασμένη ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας είναι λόγος για πανηγυρισμούς.»

«Όταν τον είδα τον Φεβρουάριο που ήμουν τραυματίας, προσπαθούσα να επανέλθω. Αύριο πράγματι θα υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.»

Οι δύο τενίστες μπορεί να μην έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε επίσημο αγώνα, αλλά γνωρίζονται και προσωπικά ενώ έχουν και κάνει πολλές κοινές προπονήσεις στο παρελθόν.

«Εχουμε προπονηθεί πολλές φορές. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πάλευε με τραυματισμούς στο παρελθόν, τώρα είναι πίσω και παίζει καλά»>>

Ο Τσιτσιπάς εκτός αγώνων, συνεχίζει να φροντίζει τη δημόσια εικόνα του και ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά στο τένις τσάνελ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 10/02/2021