Πολιτική

Πολιτική θύελλα για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία

08.02.2021 | 09:27

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης τόνισε πως η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι αυξημένη, λόγω των κινδύνων που επιφυλάσσει η πανδημία, ενώ τόνισε πως θα υπάρχει κριτική χωρίς υπερβολές.

«Η κυβέρνηση θα δεχθεί την καλόπιστη κριτική, όμως δεν θα πρέπει να φτάνουμε στα όρια της υπερβολής και της αστειότητας» συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε ότι «ο πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι έχει τη αντίληψη και την πολιτική πρακτική του μονάρχη, που νομοθετεί για τους άλλους και όχι για τον ίδιο», προσθέτοντας ότι είναι αστείος ο συμψηφισμός ότι και στις περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνουν τα ίδια.

Παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη, χαρακτηρίζοντάς τον «θλιβερή πολιτική προσωπικότητα», ενώ σημείωσε πως ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απηύθυνε κάλεσμα σε πορεία.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 08/02/2021

Πολιτική