Ελλάδα

Αλαλούμ με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σάββατο

08.02.2021 | 08:14

Μια βόλτα μέχρι τη λαϊκή αγορά στο Χολαργό έκανε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και μίλησε με τον πρόεδρο των παραγωγών των λαϊκών αγορών, Παντελή Μόσχο, αναφορικά με το αλαλούμ που έχει προκύψει με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σάββατο.

«Έχουμε προβλήματα με τη διάθεση των προϊόντων. Βγήκε απόφαση την Παρασκευή ότι δεν θα λειτουργήσουν οι λαϊκές το Σάββατο, αλλά την επόμενη ημέρα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι θα επανεξετάσει το θέμα. Το Σάββατο την ώρα που έκλεισε το σούπερ μάρκετ, συνωστιζόταν ο κόσμος απέξω. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα – αύριο θα γίνει επανεξέταση του θέματος για να είμαστε ανοιχτά και Σάββατο. Πρέπει, επίσης, να δούμε τι θα γίνει με την απορρόφηση των αγροτικών προϊόντων», είπε ο κ. Μόσχος.

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να λειτουργήσουν περισσότεροι πάγκοι με μικρότερο διάδρομο, ώστε να μη συνωστίζονται οι καταναλωτές.  Πολλοί λοιμωξιολόγοι έχουν πει ότι σε ανοιχτούς χώρους κολλάει λιγότερο ο ιός, από ό,τι σε κλειστούς. Και τηρούνται και όλα τα μέτρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 08/02/2021

Ελλάδα