Πολιτισμός

Σπίτι με το MEGA: «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» του μεγάλου Στράτου Διονυσίου

06.02.2021 | 21:05

Το «Σπίτι με το ΜEGA» είναι σήμερα εξαιρετικά αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και στις δεκάδες επιτυχίες που άφησε στο ελληνικό τραγούδι. 

Το αφιέρωμα ξεκίνησε με το θρυλικό τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» σε στίχους Σπύρος Γιατράς και μουσική Αλέκο Χρυσοβέργης.

Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ενα λεπτό, περιπτερά», ο Άγγελος και ο Στέλιος θυμούνται τραγούδια που παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο. Μαζί τους θα είναι επίσης ο Διαμαντής Διονυσίου. Τα τρία αδέρφια υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες σε γνήσιες λαϊκές ερμηνείες.

Οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ζαφείρης Μελάς, Stan Αντιπαριώτης, Χρήστος Νικολόπουλος και Θανάσης Πολυκανδριώτης τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Συμμετέχουν επίσης οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης. Ο Αγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου μιλούν στο «Νσυν» για την εκπομπή και τον πατέρα τους.

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 06/02/2021

Πολιτισμός