Κόσμος

Αγγλία: 5 χρόνια κάθειρξης για 35χρονη που αποπλάνησε 15χρονο

03.02.2021 | 17:48

Ένοχη έκρινε το δικαστήριο 35χρονη καθηγήτρια στην Αγγλία η οποία είχε σεξουαλική επαφή με 15χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Κάντις Μπάρμπερ παρέσυρε το ανήλικο αγόρι σε ένα χωράφι όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Το δικαστήριο έκρινε την Barber ένοχη για το γεγονός ότι έκανε σεξ με παιδί κάτω των 16 ετών.

Το περιστατικό με την καθηγήτρια και τον μαθητή συνέβη το 2018 και από τότε είχαν γίνει αρκετές δίκες μέχρι η Μπάρμπερ να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν μια γυμνόστηθη φωτογραφία της Μπάρμερ που είχε στείλει στο αγόρι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και κατέληξε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου του 15χρονου αγοριού.

Η 35χρονη η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών είχε προσεγγίσει τον μαθητή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλα ξεκίνησαν σε ένα αθλητικό γεγονός τον Σεπτεμβριο του 2018, όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά. Του ζήτησε να δανειστεί το τηλέφωνό του και προσέθεσε τα στοιχεία της σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωση. Ο 15χρονος το βρήκε λίγο περίεργο.»

Έκτοτε η 35χρονη ξεκίνησε να του στέλνει μηνύματα δίνοντάς του λεπτομερείς περιγραφές για την καθημερινότητά της ενημερώνοντάς τον ακόμα και για το πότε έμπαινε για ντους ή έκανε μπάνιο.

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία από συμμαθητές του 15χρονου καθώς οι συνομιλίες της 35χρονης με τον μαθητή είχαν διαρρεύσει.

Πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης καίει την Κάντις Μπάρμπερ καθώς όπως δήλωσε στην Daily Mail η ιστορία που άκουσε και είδε στα μέσα ενημέρωσης μοιάζει πάρα πολύ με περιστατικά της δική τους γνωριμίας

«Όταν άκουσα για το βίντεο και την εικόνα που έστειλε αυτό το παιδί που είχαν σεξουαλική επαφή, μου θύμισε τη σχέση μας. Σκέφτηκα ότι ακούγεται σαν την Κάντινς.

Όπως αναφέρει η σχέση τους κράτησε 2 χρόνια και χώρισαν γιατί βρήκε στο κινητό της γυμνές φωτογραφίες τις οποίες η ίδια παραδέχθηκε οτι έστελνε σε άλλους άνδρες

Το παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως ο σύζυγός της έχει δηλώσει πως βρίσκεται δίπλα της.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα μήνυμα αγάπης.

“Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά. Να είσαι γενναία”

Επιμένει μάλιστα σε δηλώσεις του ότι ο γάμος τους, που κρατά εδώ και 4 χρόνια, είναι πιο «δυνατός από ποτέ».

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 03/02/2021

Κόσμος