Αθλητικά

Χυδαία φραστική επίθεση από γυναίκα οπαδό στον Λεμπρόν Τζέιμς

02.02.2021 | 20:53 Eνσωμάτωση

Η βραδιά στο ΝΒΑ είχε ένα απίστευτο περιστατικό, στο αγώνα των Λέικερς με την Ατλάντα, καθώς γυναίκα φίλαθλος έβρισε με απίστευτες εκφράσεις το Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ατλάντα Χοκς – Λέικερς… η αναμέτρηση ξαφνικά σταματάει και ο Λεμπρόν Τζέιμς φτάνει σε έντονη αψιμαχία με τον, «κατα τα άλλα»… φίλαθλο των Χοκς, Κρις Κάρλος. Η σύζυγος του, Τζουλιάνα Κάρλος, που παρακολουθεί την αντιπαράθεση, σηκώνεται και με πρωτοφανή μανία εξαπολύει χυδαίες ύβρεις στον «Βασιλιά» του ΝΒΑ, απειλώντας, πως θα τον δείρει.

«Ο Λεμπρόν είπε κάτι στον άντρα μου. Το βλέπω αυτό και του λέω «μην μιλάς έτσι στον άντρα μου». Με κοιτάζει και μου λέει «κάτσε κάτω σκύλα» και του λέω «μην με λες σκύλα».
Ο Λεμπρον Τζέιμς ισχυρίζεται οτι καθόλη την διάρκεια του αγώνα άκουγε τον επιχειρηματία, Κρις Κάρλος, να χρησιμοποιεί υβριστικές φράσεις προς το πρόσωπό του. Τελικώς απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο ζευγάρι, το οποίο αμέσως μετά απομακρύνθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου.

«Δεν νομίζω ότι έπρεπε να τους διώξουν, αλλά ίσως είχε πιει μερικά ποτά. Οι διαιτητές έκαναν αυτό που είχαν να κάνουν. Ο λόγος ίσως ήταν που έβγαλε την μάσκα».

Η Τζουλιάνα Κάρλος, πάντως, όπως φαίνεται και από ανάρτησή της πριν την έναρξη του αγώνα, είχε μάλλον προκλητική διάθεση. Ακόμα και σε παιχνίδι χωρίς φιλάθλους μπορεί να βρεθούν κάποιοι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι ακριβώς δίπλα στο παρκέ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 02/02/2021