Ελλάδα

Έβρος: «Χάθηκε ένας πυροσβέστης άδικα» – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την τραγωδία όπως την βίωσε

02.02.2021 | 07:37 Eνσωμάτωση

Την τραγωδία με τον θάνατο του 46χρονου πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον Έβρο, παρασυρόμενος από ορμητικά νερά, περιγράφει αποκλειστικά στο MEGA, o Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

«Έγιναν 2-3 προσπάθειες να απεγκλωβιστεί το όχημα. Δεν μπόρεσαν να το ξεκολλήσουν. Έσπασαν δύο φορές τα συρματόσχοινα. Την ώρα που όλοι η προσπάθεια πήρε τέλος, είδα τον αδικοχαμένο Γιάννη να κατεβαίνει από το όχημα. Κατέβηκε από το όχημα. Ο διοικητής του φώναζε ‘’Γιάννη, Γιάννη’’» σημειώνει ο κ. Μαργαρίτης, περιγράφοντας τον άδικο χαμό του πυροσβέστη, ο οποίος έπεσε πάνω στο καθήκον.

«Τώρα είναι αργά για έργα. Χάθηκε ένα πυροσβέστης άδικα» τονίζει.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι κάτι που είχαμε πει. Το μέρος είναι πολύ επικίνδυνο. Όταν πλημμυρίζει δεν βλέπεις τίποτα, νομίζεις ότι είναι δρόμος. Δεν υπήρχε καμία σήμανση. Ατυχία» υπογραμμίζει αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από την κακοκαιρία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, στις 12 Ιανουαρίου, η περιοχή είχε πλημμυρίσει εκ νέου. «Ζητήσαμε κάγκελα για το σημείο» συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 02/02/2021