Καιρός

Άστατος και σήμερα ο καιρός

02.02.2021 | 06:16

Άστατος θα παραμείνει και σήμερα ο καιρός. Αυξημένη συννεφιά προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που μπορεί να δώσει ένα ψιλόβροχο τοπικά στα ηπειρωτικά.

Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι αναμένονται στο Ιόνιο και τα δυτικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Κατά διαστήματα άστατος θα είναι ο καιρός και στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Ειδικότερα στο βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε λίγες βροχές και πιο έντονες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα φτάσει το μεσημέρι τους 12-15 βαθμούς στα δυτικά, 16-18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 17-19 στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν σε νότιες διευθύνσεις. Στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ, στο Αιγαίο 3- 5 , τοπικά 6 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Αλλά θα παραμείνουν πολύ δυνατοί νοτιάδες μέχρι 7-8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και κυρίως στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και
Καστελόριζου.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με διαστήματα με ήλιο, τα οποία θα είναι μεγαλύτερα προς το μεσημέρι . Η θερμοκρασία από 10-17, με νοτιοδυτικό άνεμο στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παρόμοιο καιρό με την Αττική, δηλαδή παροδική συννεφιά μέσα στη μέρα, με τη μόνη διαφορά ότι το βράδυ στη συμπρωτεύουσα πιθανόν να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά. Η θερμοκρασία από 9 -15και οι άνεμοι θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις στο Θερμαϊκό 2-3 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 02/02/2021

Καιρός