Αθλητικά

Οι διάλογοι – σοκ για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα

01.02.2021 | 20:48 Eνσωμάτωση

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο του Μαραντόνα έρχονται στην επιφάνεια. Ιστοσελίδα στην Αργεντινή δημοσιεύει διαλόγους του γιατρού Λεοπόλντο Λούκε, με συνεργάτες του, που τον ενημερώνουν για την κατάσταση, με την αντίδρασή του να προκαλεί πραγματικά σοκ.

Προκλητικά κυνικός εμφανίζεται ο Λεοπόλδο Λούκε, προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, το πρωί της 25ης Νοεμβρίου, την ώρα που οι συνεργάτες του τον ενημερώνουν πως ο Ντιέγκο είναι νεκρός.

«Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χε…. πεθαίνοντας ο χοντρός. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί, μαλ…!».

Στη συνέχεια ο Λούκε συνομιλεί με την επιβλέπουσα ψυχίατρο, Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, που κάνει λόγο για ολιγωρία των υγειονομικών αρχών.

«Εμείς το κάναμε χειρωνακτικά, τώρα είναι με την ομάδα, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και τον διασωληνώνουν. Αλλά πρώτα ήμασταν εμείς 10-15 λεπτά, γιατί δεν ερχόταν το ασθενοφόρο.»>>

«Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν η καρδιά είναι ενεργή, γιατί αν έχει περάσει μισή ώρα από το RCP, ουσιαστικά έχει πεθάνει. Αυτό θέλω να ξέρω».>>

«Mπήκαμε στο δωμάτιο και ήταν παγωμένος. Χωρίς σημάδια κυκλοφορίας αίματος. Αρχίσαμε να κάνουμε την προσπάθεια ανάνηψης και ανέκτησε λίγο το χρώμα και τη θερμοκρασία σώματος.»>>

Οι τοποθετήσεις των ανθρώπων, που υποτίθεται φρόντιζαν τον θρύλο της Αργεντινής και φέρνει στο φως της δημοσιότητας ιστοσελίδα στην Αργεντινή, είναι σοκαριστικοί.

«Ηρεμήστε. Εγώ είμαι στην εθνική τώρα. Φαίνεται ότι είναι νεκρός. Δημοσίευσε ότι είναι νεκρός.»

Οι τελευταίες στιγμές του Μαραντόνα βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας, με τα μέλη της οικογένειας του να ζητούν απαντήσεις με την κόρη του Ντάλμα να δηλώνει αηδιασμένη από τις νέες αποκαλύψεις.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 01/02/2021